Accés al contingut Accés al menú de la secció

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
ALT_1: El Govern aprova el projecte de llei de simplificació administrativa ALT_2: Característiques i condicions de les instal·lacions generadores d'energia elèctrica connectades en xarxa interior ALT_3: Les empreses que comercien amb coure i ferro han de fer les comunicacions a la policia a través de Canal Empresa ALT_4: Ajuts en forma de garantia per al finançament d'empreses d'economia social ALT_5: Ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes de reactivació industrial ALT_6: Préstecs amb aval inclòs per al finançament de PIME i autònoms agraris ALT_7: Sessions informatives del programa de consolidació del treball autònom ALT_8: Ens interessen les imatges de la vostra feina

Les empreses que comercien amb coure i ferro han de fer les comunicacions a la policia a través de Canal Empresa

En una primera fase han d'informar a través d'Internet les empreses de coure i ferro de les regions policials de Girona i Metropolitana Sud. La resta, incorporaran la comunicació telemàtica abans de final d'any.

Etiquetes d'ascensors, extintors, equips a pressió mòbils i calefaccions-refrigeracions

Les empreses instal·ladores-mantenidores i els organismes de control, segons el cas, són les responsables d'imprimir i col·locar les etiquetes informatives i de seguiment del manteniment en els corresponents equips i instal·lacions. Podeu descarregar-vos els models d'etiquetes a Canal Empresa.

Ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes de reactivació industrial

Les empreses que fomenten la reactivació industrial, especialment de les comarques en què la taxa d'atur se situa per sobre de la mitjana o que hagin patit una deslocalització industrial ja poden sol·licitar aquests ajuts fins al 31 de desembre.

Préstecs amb aval inclòs per al finançament de PIME i autònoms agraris

Les PIME i els autònoms dels sectors agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari poden sol·licitar els ajuts que el Departament d'Agricultura i l'ICF ofereixen al sector per facilitar el seu accés a les fonts de finançament.

Sessions informatives del programa de consolidació del treball autònom

Ja us podeu inscriure en el programa que la Generalitat ha desenvolupat en col·laboració amb escoles de negocis, universitats, col·legis professionals i les entitats representatives del sector.

El vostre canal, les vostres fotos

Si feu bones fotos, les podeu penjar a Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #empresacat. L’equip de Canal Empresa les col·locarà al web per a que tots els visitants en puguin gaudir.

Actualitat