Accés al contingut Accés al menú de la secció

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
ALT_1: El Govern aprova el projecte de llei de simplificació administrativa ALT_2: Característiques i condicions de les instal·lacions generadores d'energia elèctrica connectades en xarxa interior ALT_3: Les empreses que comercien amb coure i ferro han de fer les comunicacions a la policia a través de Canal Empresa ALT_4: Ajuts en forma de garantia per al finançament d'empreses d'economia social ALT_5: Factura electrònica obligatòria al Sector Públic ALT_6: Préstecs amb aval inclòs per al finançament de PIME i autònoms agraris ALT_7: Ens interessen les imatges de la vostra feina

Les empreses que comercien amb coure i ferro han de fer les comunicacions a la policia a través de Canal Empresa

En una primera fase han d'informar a través d'Internet les empreses de coure i ferro de les regions policials de Girona i Metropolitana Sud. La resta, incorporaran la comunicació telemàtica abans de final d'any.

Etiquetes d'ascensors, extintors, equips a pressió mòbils i calefaccions-refrigeracions

Les empreses instal·ladores-mantenidores i els organismes de control, segons el cas, són les responsables d'imprimir i col·locar les etiquetes informatives i de seguiment del manteniment en els corresponents equips i instal·lacions. Podeu descarregar-vos els models d'etiquetes a Canal Empresa.

Préstecs amb aval inclòs per al finançament de PIME i autònoms agraris

Les PIME i els autònoms dels sectors agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari poden sol·licitar els ajuts que el Departament d'Agricultura i l'ICF ofereixen al sector per facilitar el seu accés a les fonts de finançament.

El vostre canal, les vostres fotos

Si feu bones fotos, les podeu penjar a Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #empresacat. L’equip de Canal Empresa les col·locarà al web per a que tots els visitants en puguin gaudir.

Actualitat