Accés al contingut Accés al menú de la secció

 • Twitter
 • Facebook
 • RSS
 • RSS

Actualitat

 
 • Canal Empresa fa 3 anys (17.06.2016)
  Canal Empresa, el web per a empreses i professionals, fa 3 anys! En aquest període s'ha convertit en el canal de referència per a la tramitació i i gestions administratives que afecten l'activitat econòmica.
 • Cens d'equips instal·lats en hivernacles o altres locals tancats i en aeronaus (17.06.2016)

  Els titulars dels equips fixos d’aplicació de productes fitosanitaris (EAPF) instal·lats en hivernacles o a l’aire lliure, hauran de sol·licitar la inscripció d’aquests equips en el Cens d’equips instal·lats en hivernacles o altres. locals tancats i en aeronaus. Les sol·licituds es poden presentar en qualsevol dels punts de la Xarxa d'oficines OGE. Properament s’inclouran en aquest registre els equips per a tractaments aeris i els equips fixos instal·lats en altres locals tancats diferents dels hivernacles. Els equips mòbils s’han d’inscriure en el Registre Oficial de Maquinària Agrícola (ROMA).

 • Certificat d'aptitud per a conductors professionals (CAP) (16.06.2016)
  Fins al 20 de juny estan obertes les inscripcions a la quarta convocatòria de les proves per obtenir el certificat d'aptitud per a conductors professionals (CAP).
 • Novetat en els models de segells de les empreses instal·ladores (14.06.2016)

  Les empreses instal·ladores poden fer servir en els certificats d'instal·lació qualsevol segell que les identifiqui. El segell no cal que tingui cap format, mida, color, informació mínima, ni cap text en concret. Anteriorment, les empreses instal·ladores havien de disposar d'uns segells amb uns continguts i unes mides mínimes descrites per la normativa. Però, actualment, les empreses tenen llibertat per triar el model de segells que vulguin, sempre que les identifiqui. Amb tot, les empreses que ho desitgin poden seguir fent servir de forma indefinida els models de segell d’empresa instal·ladora que fins ara havien estat obligatoris.

 • Canvis en formularis de tramitació de baixa tensió (14.06.2016)
  Des del 13 de juny estan disponibles els nous formularis per a presentar la declaració responsable de posada en servei, ampliació, modificació, canvi de titular i baixa de les instal·lacions elèctriques de baixa tensió. JA NO ES PODEN UTILITZAR el formularis antics. Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que sempre us els descarregueu del web cada vegada que els hagueu d'utilitzar.

Cercador de tràmits

Exemples: instal·lació fotovoltaica, taller de reparació, registre sanitari.
 

Cerca al web